Email:sales@qeedon.com Zapaliti industrije Limited

Zapaliti industrije Limited

O NAMA
KONTAKTIRAJ NAS

Mobitel:+ 86 13418936126
Tel:+ 86-755-23776393
E-pošta:sales@qeedon.com

Dodati:No.401, zgrada A, Xinmao industrijski Park, Huanguan South Road, Longhua, Shenzhen, Kina
Poštanski broj:518110

DOT SAE

VehicleRGB-profesionalac u automobilskoj industriji rasvjete. Prednja svjetla za Jeep Wrangler uspešno su testirali i usvojili Federalni standard za sigurnost motornih vozila (FMVSS) 108. Doneseno obaveštenje odobrava AUTOMOTIVE AGENCIJA ZA ODREĐIVANJE PROIZVOĐAČA OPREME (AMECA).

Naši farovi su obeleženi oznakom DOT znači da su ta farova za Jeep Wrangler dozvoljena ulazak na tržište severnoameričkog svijeta na prodaju.

Ispitivanje FMVSS 108 uključilo je fizičku proveru, fotometrijski test, ispitivanje korozije, ispitivanje temperaturnog ciklusa, ispitivanje vibracija, ispitivanje konektora za flau, ispitivanje korozijskog konektora, ispitivanje prašine, ispitivanje vlage, ispitivanje otpornosti na hemikalije, ispitivanje unutrašnje topline i testiranje plastične optičke materije .

Preko gorenavedenih testova i rezultati su odobrili da su ti farovi garantovani kvalitet i legalni na tržištu Severne Amerike na prodaju.

Jednom rečju, bez brige o kvalitetu i zakonitosti, AMECA obaveštenje dokazalo je da će ti farovi osvojiti vaše kupce i vaše poverenje bez obzira na ulici ili grubi put.

Obaveštenje AMECA o usklađenosti FMVSS 108 objavljeno je u nastavku:

dot sae.jpg

Copyright © zapaliti industrije Limited. Sva prava pridržana.
QR Code