Email:sales@qeedon.com Zapaliti industrije Limited

Zapaliti industrije Limited

Kategorija proizvoda
KONTAKTIRAJ NAS

Mobitel:+ 86 13418936126
Tel:+ 86-755-23776393
E-pošta:sales@qeedon.com

Dodati:No.401, zgrada A, Xinmao industrijski Park, Huanguan South Road, Longhua, Shenzhen, Kina
Poštanski broj:518110

Što je E oznaka? Zašto E-mark je potrebno? Što je regulacija svjetla mora biti popustljiv.

Fistly, E-mark je ECE (ekonomska komisija za Europu) regulacija žig koji je s detaljima odobrenje zemlje europskog testa agencija davanju suglasnosti, Označavanje kategorija i homologacijska odobrenja broj. E-oznaka pokazao da svojim proizvodima zadovoljavaju i usklađen s odgovarajućim propisima.

E obilježena evropska komisija u skladu s Obvezno članovi EU direktive korištenja motornih vozila, sigurnosne komponente i sustave od certifikacijskog znaka.

Ako koristite i prodaje proizvoda za korištenje vozila bez E oznaka donijeli bi ti pravne nevolje Štoviše oni mogao naškoditi vašim vozilima i dovedu svoje obitelji u opasno.

ECE propisima koji se primjenjuju na sve države članice EU i nije obavezna standarda, u međuvremenu ovih članova mogla izvršiti njihov lokalni propisi. Dakle, proizvode moguće pristupiti lokalno tržište s Markom E u državama EU i potpuno spreman.

Svjetla moraju biti ECE 112R popustljiv u EU navodi zaštitna. Svjetla utječu na viziju vozači i nadolazećeg vozača izravno. Ako tvoj prednja svjetla nisu ovjerena i oni možda nisu ispravno ciljajući glared drugim vozačima. Bit će ozbiljno potencijalne opasne. Do tada vas možda u pravne nevolje. Dakle, ako kupuju ili preprodaju svjetla Molimo provjerite da su stvarno ECE R112 certifikat i odobrenje.

Većina nas mora prekoračen prokletu situaciju kao ispod:

image001.jpg

Dakle molim vas Provjerite tvoj prednja su regulacija popustljiv, ciljajući ispravno i pravilno korištenje.

VehicleRGB kao profesionalni u industriji automobilske rasvjete, VehicleRGB su svjetla su ECE R112 DOT FMVSS 108 popustljiv. Odobrenje ispitivanja su provedena i ovlašten od strane mjerodavne inspekcije kompanija kao što su TUV SUD i AMECA.

Zrake uzoraka VehicleRGB džip JK projektor headlights popisni kao ispod:

image003.jpgOdrezati ECE lijevom rukom pogon svjetla širina uzorak.
Svjetla TOČKA lijevom rukom pogon odsjeći širina uzorak.
Odrezati ECE desna ruka pogon svjetla širina uzorak.

A ovi Jeep JK projektor su DOT FMVSS 108 i ECE 112R popustljiv. Oni su ulica pravne u EU i Sjeverne Amerike. Oni neće bulji u nadolazeće vozače.

Copyright © zapaliti industrije Limited. Sva prava pridržana.
QR Code